Gebruik de kracht van je brein om gezonde gewoontes aan te leren.

Webinar op 31 januari 2024 van 9.30 tot 11.00

 

Wist je dat tot wel 90% van jouw gedrag uit gewoontes bestaat? Deze gewoontes structureel veranderen is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Het kan dus best een uitdaging zijn wanneer je bijvoorbeeld om gezondheidsredenen je leefstijl wilt veranderen.

 

Samen met breindeskundige Petra van den Berg organiseer ik daarom dit Webinar. Je gaat leren hoe je verschillende technieken kan inzetten om gezonde gewoontes aan te leren. Hiermee zal je makkelijker je gedrag blijvend kunnen veranderen. Of het nu gaat om vaker plantaardig eten, meer bewegen of op tijd naar bed gaan.

 


Wie is Petra?

Petra van den Berg is een internationaal personal en business coach, ervaringsdeskundige en trainster voor mensen die meer uit zichzelf willen halen om hun leven en gezondheid te optimaliseren.

Ruim 20 jaar geleden kreeg Petra de diagnose reuma. Niet alleen door middel van plantaardige voeding, maar ook dankzij breintechnieken lukte het haar om de symptomen onder controle te krijgen. Ze verdiepte zich onder meer in meditatie en visualisatie, lichaamsbewustzijn en de energie van positief denken.

Sindsdien heeft ze haar eigen onderneming, waarin ze anderen coacht om via breintechnieken hun persoonlijke en zakelijke doelen te behalen. Petra is auteur, onderzoeker en grondlegger van MultiLaws. Meer informatie over Petra lees je hier.


Ontdek hoe je op een succesvolle manier gezonde gewoontes kan aanleren door gebruik te maken van de kracht van je eigen brein. 


Na het webinar...

  • heb je kennis van breintechnieken waarmee je je gedrag kan beïnvloeden;
  • weet je wat er nodig is om goede gewoontes aan te leren én te behouden; 
  • weet je hoe je slechte gewoontes makkelijker kan omzeilen;
  • ben je je bewust van de invloed van wat je voelt en denkt op je gezondheid;
  • heb je kennis om je onbewuste te programmeren op nieuw gedrag en gezondheid.

 


Datum: woensdag 31 januari 2024 van 9:30 tot 11:00

Prijs€ 15,-


Aanmelden

  • Meld je direct aan via de knop hieronder. 
  • Na betaling ontvang je een bevestigingsmail. 
  • Twee dagen voor het webinar ontvang je de link voor Zoom.