Wat zeiden anderen?


Emma

"Na een noodkreet op Facebook dat ik niet meer wist wat te doen vanwege de heftige reuma en alle zware medicatie, heb ik Carolien leren kennen. Vanaf ons eerste telefoongesprek ben ik mijn leefstijl om gaan gooien. Met Carolien als coach ben ik voor de volle 100% plantaardig gaan eten.

Na een paar dagen ging ik me al beter voelen. Na een maand of tien was de CRP waarde (een maat voor de ontstekingen) gedaald van boven de 100 naar 2, en die waarde is laag gebleven.

Ik heb geen pijn meer, ben gestopt met alle medicijnen en zit elke dag barstensvol energie. 

Dankjewel Carolien voor alles. Ik zag het toen helemaal niet meer zitten en door jou ben ik nu hoe ik ben!!"

Ella

"Carolien zit zo bommetje vol professioneel advies, oplossingen en ideeën. Flexibel stelt ze zich in op jouw persoonlijke situatie. Ze is attent, vol aandacht en maakt complimentjes.

Haar schriftelijke advies is buitengewoon zorgvuldig en met veel kennis van zaken opgesteld. Het maakt me blij en geeft me de impuls om schijnbaar moeiteloos een nieuwe leefstijl op te pakken met het vooruitzicht op een pijnvrij voortbewegen.

Dank je wel Carolien. Het is het helemaal waard."


Brenda

"De adviezen waren heel bruikbaar en jouw kennis vind ik goed. Je weet veel van het eliminatiedieet, van de verschillende producten die gegeten kunnen worden in de opeenvolgende fasen.  

De gesprekken waren positief. Jij bent de coach én tegelijkertijd ervaringsdeskundige, dus weet als geen ander waar de moeilijkheden nu en later kunnen liggen. Waar ik tegenop zag kon ik dan ook direct met je bespreken. Je begreep het.  

Na afloop van de coachingsgesprekken borrelden er nog wel eens vragen op die ik je dan in de app stelde en steeds reageerde je daar weer snel op. Zo kreeg ik zelf ook meer kennis. 

Ik vond jouw positieve benadering van dat wat ik deed heel prettig. Met het bereikte resultaat ben ik zeker tevreden. Dank je wel."

Inez

"Wat een fijn gevoel kreeg ik bij het kennismakingsgesprek met Carolien van Mrs. Beans. Alhoewel ik altijd (nog) meer praat wanneer ik iets spannend vind, toch voelde ik de klik die voor mij zo belangrijk is.

Ze weet, buiten ervaringsdeskundige te zijn, waar ze over praat. Voedingsadviezen die (ook) wetenschappelijk bewezen zijn en dan specifiek voor mensen met reuma.

Het is gewoon fijn als iemand ook instantly begrijpt wat ontstekingen in je gewrichten met je doen (fysiek en metaal). Daarbij het feit dat ik me liet raken door mijn eigen emotie en frustratie van dit moment (en ook met haar deelde) gaf mij aan dat ik bij haar op de goede plek ben! "


Petra

"Dank je wel voor al je informatie. Je bent zeker een motivatie voor me geweest.

Ik vind het nog steeds heel erg moeilijk maar geef mezelf ook de tijd om het dieet echt helemaal te implementeren."

Update na 3 maanden:

"Het gaat best goed hier. Steeds meer en meer ben ik de juiste keuzes aan het maken en van de reumatoloog mag ik minderen met de medicatie omdat het zo goed gaat."

Corina

"Ik was al een jaar bezig met vegan, maar helaas toch nog klachten.

Uit mijn eetdagboek bleek dat er hier en daar nog verbetering in zit. Vooral de koffie (vandaar dat ik volgende dag meer last had) en mijn vetgehalte en gluten. 

Heel fijn om met een coach die ook zelf ervaringsdeskundige is te kunnen sparren.

Ik twijfelde ook of ik wel genoeg voedingsstoffen binnen kreeg en dan is het heel prettig dat ik mij daar geen zorgen over hoefde te maken.

Ik heb van deze investering in mijzelf zeker geen spijt, ik kan haar iedereen aanraden."


"Carolien is een fijn persoon die zonder oordeel adviseert vanuit jouw situatie."


Ellie

"Ik eet al een paar jaar zoveel mogelijk plantaardig maar ik heb toch nog verschillende klachten.

Daarom wilde ik onderzoeken of ik wel  goed bezig was, genoeg afwisselend eet en alle nodige  voedingsstoffen binnen krijg. 

Eerst heb ik een eetdagboek bijgehouden die Carolien heeft geanalyseerd. Ik kreeg een uitgebreid verslag terug.

Ik bleek toch al goed gevarieerd te eten en kreeg nog adviezen om nog meer op bepaalde punten te letten.

Het online consult verliep prettig en ik kreeg goede adviezen waar ik mee aan de slag kan."

Monique

"Carolien werkt heel zorgvuldig en heeft heel uitgebreid (en zonder oordeel) mijn voedingspatroon geanalyseerd. Heel fijn te merken is dat ik al behoorlijk gezond eet en dus op de goede weg ben. 

Carolien haar tips zijn praktisch en goed uitvoerbaar. Geen ingewikkelde dingen dus gemakkelijk in te passen in je eetpatroon. Ik ben heel blij met haar advies en tips!"

 

Christian

"Nogmaals dank voor alle tips en het meedenken, het stuurt me voor mijn gevoel echt weer een stuk in de goede richting. Ik zat toch vastgeroest met zoeken denk ik.

Ik ga ervoor, mocht ik nog steun/vragen hebben dan zoek ik zeker nog eens contact met je."


Ellen

"Ik twijfelde of mijn eetpatroon mij wel alle voedingsstoffen gaf die ik nodig heb. Carolien heeft me daarbij geholpen. Beter inzicht in mijn eetpatroon en veel nuttige tips!

Heel duidelijk persoonlijk plan gekregen. Carolien is een fijn persoon die zonder oordeel adviseert vanuit jouw situatie. Niks hoeft perfect, maar je kunt het wel optimaliseren. Dankjewel!"

Simon

"You gave me a green smoothie recipe about a year ago and I've been drinking them since. I have 3-5 a week and I consider them medicine. And they've had a happy unintended consequence.
Since I was about 13 I've had poor circulation in my hands and feet and every winter I'm plagued by white fingers and toes but this winter I haven't had it, not once. Which hasn't happened ever!
I just wanted to let you know and say thank you."


"Ze weet, buiten ervaringsdeskundige te zijn, waar ze over praat."


Astrid

"Carolien heeft me geholpen inzicht te krijgen in mijn eetpatroon en adviseerde mij zeer kundig. Het contact was direct heel vertrouwd en fijn. 

Ik kreeg een uitgebreid rapport waarin inzichtelijk werd wat ik at en Carolien adviseerde mij hoe ik mijn eetpatroon kan gaan verbeteren.

Bedankt ook voor je tips om mijn kinderen hier meer bij te betrekken. Plantaardiger eten heeft mijn interesse gewekt."