Supportgroep Voeding en Reuma

Deze groep is voor vrouwen met reuma of artrose die via plantaardige, pure voeding hun klachten willen verminderen. Een positieve groep waarin je gemotiveerd blijft en van elkaar leert!

groep voor reuma en voeding

Waarom een Supportgroep?

  • Kennis over plantaardige voeding bij reuma is de eerste stap.
  • Je nieuwe leefstijl volhouden op de lange termijn is de tweede stap!

 

Volhouden lukt beter in een groep waarin iedereen hetzelfde doel heeft.

 

De Supportgroep van MrsBeans brengt je in contact met gelijkgestemde vrouwen. 

Een plek waar je inspiratie en motivatie vindt, leert van elkaar, en tips kunt uitwisselen over gezond plantaardig eten. 

Onder enthousiaste begeleiding van mijzelf als expert in voeding bij reuma én ervaringsdeskundige.

Maar vooral: een groep die precies weet wat je meemaakt. De anderen hebben niet alleen net als jij reuma maar hebben ook om deze reden hun leefstijl aangepast (of zijn ermee bezig).

Je bent niet meer die uitzondering en staat er niet alleen voor.

We steunen elkaar en het is niet erg als het niet perfect gaat! De één gaat het makkelijk af, de ander heeft meer tijd nodig om gewoontes te veranderen. Iedereen doet het op haar eigen manier en dat is prima.


groep reuma en voeding

Wat houdt de Supportgroep in?

  • Elke maandag een nieuw recept in je mailbox. De recepten zijn exclusief voor de supportgroep en reuma-vriendelijk.
  • Een besloten Whatsapp groep waarin je elke dag vragen kan stellen aan mij en aan de groep, recepten kan delen, en elkaar kan motiveren en inspireren.
  • 2x per maand een online groepsbijeenkomst van 1 uur via Zoom. Hier delen we met elkaar hoe het gaat en of je ergens tegenaan loopt. Vragen stellen, tips delen en leren van elkaar. Af en toe zal de bijeenkomst een thema hebben over een specifiek onderwerp of zal er een gastspreker komen. 
  • 25 % korting op een los 1 op 1 consult.

Review

"Het is echt een verrijking de Supportgroep en ben er blij mee. Zoveel kunnen delen en vragen waar je soms geen antwoord op weet. Of als je het even niet ziet zitten, dan voel je echt de  steun van elkaar. Dankjewel voor alles Carolien, je doet het met zoveel liefde en gevoel."


Kosten Supportgroep

€ 37,- per maand, of:

€ 99,- voor 3 maanden

Je kan zo lang lid blijven als je wilt en elke maand opzeggen.

Bij betaling van 3 maanden kan je na 3 maanden opzeggen.

Prijzen zijn vrijgesteld van BTW. 


Waarom kiezen voor MrsBeans?

Ik ben plantaardig voedingsdeskundige en ervaringsdeskundige. Ik heb alle kennis in huis en ken de tips en tricks, maar weet ook hoe pittig het soms kan zijn.

Ik heb alle begrip als het niet perfect gaat, en geef je oplossingen om stap voor stap je doel te bereiken.

Ik motiveer je en neem je mee in mijn enthousiasme over plantaardige voerding, bewezen het beste bij reuma. Met als hoofddoel: een pijnvrije toekomst.

voeding bij reuma

Ontdek naast de kracht van plantaardige voeding ook de kracht van een groep gelijkgestemden!


Deze Supportgroep is voor jou wanneer ...

  • Je reuma hebt, artrose of een vergelijkbare aandoening en je gezondheid in eigen hand wilt nemen.
  • Je onbewerkt, plantaardig wilt eten (maar je hoeft het echt niet perfect te doen!).
  • Je enige basiskennis hebt over plantaardige voeding bij reuma. Bijvoorbeeld via één van mijn trajecten, het Paddison Programma, of Plants for Joints. Heb je nog helemaal geen kennis rondom reuma en voeding neem dan even contact met me op.
  • Je een positieve instelling hebt. Reuma is een rotziekte en daar mag je absoluut af en toe over klagen. Maar de focus van de groep ligt op het positieve aspect van zelf iets willen doen om klachten te verminderen.

Let op: Blijf altijd ook naar een reumatoloog gaan en bespreek met hem of haar je medicatie. De adviezen op deze website zijn géén vervanging voor medisch advies.

Ik ben zeker niet tegen medicijnen. Maar voeding is een krachtig middel waarmee je aanvullend je reumaklachten verder kan verminderen.