
Ingrediënten
- 120 gram havermeel
- 80 gram amandelmeel
- 125 ml amandelmelk
- 1 rijpe banaan
- 75 gram appelmoes
- 200 gram frambozen
- 100 gram witte vegan chocolade (optioneel)
- 100 gram pistachenoten
- 10 gram bakpoeder
- 3 eetlepels agavesiroop
- 1 theelepel vanille aroma
Bereiding
- Pureer de banaan in een blender of met een staafmixer.
- Meng de banaan, amandelmelk, appelmoes, agavesiroop en vanille aroma goed door elkaar.
- Voeg het meel en de bakpoeder toe.
- Hak de pistachenoten en witte chocola grof en scheur de frambozen in stukjes. Ongeveer 3/4 hiervan schep je door het beslag.
- Verdeel alles over een cakevorm bekleed met bakpapier.
- Strooi de overgebleven pistache, framboos en chocola over de bovenkant.
- Bak 35-40 minuten in de oven op 180 graden.
Inspiratie: Sanne van Lierop.