Vegan broodbeleg: erwtenspread

Dit gezonde broodbeleg is een ideale manier om groenten toe te voegen aan de lunch. En: het is heel snel klaargemaakt.

erwtenspread

Ingrediënten

  • 150 gram doperwten (een klein blikje of uit de vriezer)
  • 1 teentje knoflook
  • Sap van een ongeveer een kwart citroen 
  • Muntblaadjes van 1 takje (optioneel)

Bereiding

  • Laat de doperwten uitlekken en spoel ze af in een vergiet.
  • Snij de knoflook klein.
  • Meng de ingrediënten met de staafmixer. 
  • Voeg nog wat citroensap of water toe wanneer het te droog is.
  • Lekker op een broodje met radijs of tomaat.     

100 Pure & Plantaardige Recepten

Ebook met 100 recepten voor ontbijt, salades, soep, avondeten en meer.

  • Plantaardig - Onbewerkt - Glutenvrij - Suikervrij - Olievrij.
  • Lekker, Simpel & Snel op tafel.
  • Geschikt bij Reuma en Artrose.

Bestel nu en ontvang direct in je mailbox!